Дете пропадна в опасна шахта в подлез във Варна.  В

...
Дете пропадна в опасна шахта в подлез във Варна.  В
Коментари Харесай

Дете пропадна в опасна шахта в подлез във Варна

Дете пропадна в рискова шахта в подлез във Варна

В петък вечерта майка и 7-годишната ѝ щерка се прибирали от разходка. Преминавайки през оборудването, ненадейно детето пропаднало . Оказва се, че в самата шахта е имало дупка и кракът на детето се е заклещил вътре . След случилото се, момиченцето е с хематом . За благополучие не се стигнало до по-сериозни последици, само че майката е безапелационна, че ще потърси правата си.

Общината реагирала бързо и обезопасила оборудването . То се намира наоколо до стадион „ Спартак ”, а на метри от подлеза има и учебно заведение.

„ Прибирахме се след разходка. Слизахме по стъпалата. Детето ми ходеше до мен, говорехме си. Не беше без контрол. В този миг лявото ѝ краче пропадна. Случаен минувач ни видя и ми оказа помощ да я извадим, тъй като съм бременна ”, изясни в ефира на Елена Сеславова, майка на потърпевшото дете.

Тя е безапелационна , че би трябвало да бъде осъществена инспекция и оглед на всички подлези на територията на общината.

„ Тази шахта служи за отводняване на подлеза. Шахтите са в гаранционен период и до няколко дни ще бъдат сменени от компанията реализатор. Самата дълбочина на шахтата е към 50-60 сантиметра ”, акцентира Тихомир Тимов, шеф " Инженерна инфраструктура " в Община Варна.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР